Specialismen

Voor Scholten GevelPerfect B.V. zijn kwaliteit en duurzaamheid bepalende kenmerken. Meedenken met de opdrachtgever en adviseren vanuit een ruime praktijkervaring kunnen hier als derde kenmerk aan toegevoegd worden. Wij bieden een totaalpakket aan, dat alle facetten rondom voegwerk en gevelrenovatie beslaat:

-          traditioneel voegwerk
-          knip- en snijwerk
-          mechanisch verdichten
-          uithakken van oud voegwerk
-          reinigen van gevels
-          vervangen van lood
-          metselwerkreparaties
-          impregneren
-          aanbrengen van scheur- en muurankers
-          stralen van gevels
-          verwijderen van graffiti
-          ontmossen/ontalgen van daken

Veiligheid voor allesVeiligheid voor alles!
Werken is één ding, maar goede werkomstandigheden zijn minstens zo belangrijk. Veiligheid, gezondheid en welzijn zijn belangrijk om ongevallen op de werkvloer te voorkomen. De veiligheid van ons bedrijf en medewerkers hebben dan ook de hoogste prioriteit.

VCA-certificaat
Scholten GevelPerfect B.V. is VCA gecertificeerd. VCA staat VCA Certificaatvoor Veiligheid Checklijst Aannemers en omvat een systeem dat de veiligheid van de werknemers en de omgeving tijdens de werkzaamheden waarborgt. Dit betekent onder meer dat wij jaarlijks gecontroleerd worden op de veiligheid van onze werkwijze en dat het materieel en gereedschap regelmatig wordt gekeurd. Onze medewerkers worden regelmatig geschoold op het gebied van steigerbouw, EHBO en veilig werken.