Voegwerken

Goed voegwerk draagt bij aan de uitstraling van uw pand. Voegwerk bepaalt voor een belangrijk deel de uitstraling van pand. Al is de rest nog zo goed uitgevoerd, als het voegwerk slecht is, heeft dat zijn invloed op het hele gebouw. Maar het moet tegelijk duurzaam zijn. Of het nu gaat om geborsteld of gestreken voegwerk of om knip- of snijvoegwerk.

Een goede voorbereiding van de ondergrond is daarbij een belangrijke voorwaarde. (uitkrabben van het metselwerk, schoonmaken van de voegen en het vaststellen van het vochtgehalte van de stenen). Dan is er de juiste samenstelling van de voegspecie (uitgebalanceerd zandpakket en de juiste opbouw van de mortel). Vervolgens komt het verdichten van aangebrachte voegspecie en de nabehandeling (beschermen tegen uitdrogen en uitspoelen door regen).

Maar uiteindelijk draait het naast een goede samenstelling en kwaliteit van de mortel om het vakmanschap van de voeger. Vakmanschap waarborgen we door onze vakkundige en betrouwbare medewerkers. En uiteraard werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.